ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ταυτότητα

Η All About Running (AAR), πρωτοπορεί εδώ και 15 χρόνια σε προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν στο τρέξιμο. Ξεκινώντας τη δραστηριότητά της το 2002, όταν εφάρμοσε την ηλεκτρονική χρονομέτρηση στην Ελλάδα στον Μαραθώνιο της Αθήνας, συνέβαλλε καθοριστικά στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος με την έκδοση του περιοδικού Runner Magazine από το 2005 και στη συνέχεια με τη λειτουργία της ιστοσελίδας runnermagazine.gr που αποτέλεσαν τα πρώτα μέσα ενημέρωσης αποκλειστικά για δρομείς!

Η All About Running δεν σταμάτησε όμως εκεί, αλλά συνέχισε να εμπλουτίζει τις υπηρεσίες της προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και προβολή και βέβαια τη διοργάνωση αγώνων δρόμου κάθε είδους.

Το myrace.gr αποτελεί άλλη μία υπηρεσία προς όλους όσοι συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου, κολύμβησης, τριάθλου, ποδηλασίας, κλπ δίνοντας τους τη δυνατότητα να δηλώνουν συμμετοχή στους αγαπημένους τους αγώνες χωρίς να χρειάζεται να εισάγουν κάθε φορά τα προσωπικά τους στοιχεία, αφού αρκεί να το κάνουν μόνο μία φορά κάνοντας την εγγραφή τους ως μέλη του.

Τα μέλη του myrace.gr θα μπορούν να βλέπουν στην προσωπική τους καρτέλα όλους τους αγώνες που έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα έχουν άμεση ενημέρωση για την κατάσταση της εγγραφής τους σε έναν αγώνα αλλά θα βλέπουν και όλα τους τα αποτελέσματα συγκεντρωμένα στην ατομική τους καρτέλα.

Και βέβαια θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για όλους τους νέους αγώνες της All About Running, να παρακολουθούν τα αποτελέσματά τους σε πραγματικό χρόνο και να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας